Üzenőfal

ETYEKEN TANÍTANA-TANULNA?

Senki sem tud mindent, de mindenki tud valamit. Együtt nagyon sokat tudunk. Honlapunkat, ahogy korábban írtuk, virtuális üzenőfalnak szánjuk, hogy elősegítsük a valóságos találkozásokat. Itt teheted közzé, ha tanítanál, és itt találod az üzeneteket, ha tanulnál valamit helyben. Jelentkezz és írj nekünk üzenetet ha hirdetni szeretnél vagy ötleted van.

JELENTKEZÉS›

TANULNÉK ETYEKEN: Szeretnék Tajcsit tanulni, jó lenne létrehozni egy csoportot. Edzőt, helyet és csoport-társakat keresek.

TANULNÉK ETYEKEN: Szeretnék angolul beszélőkkel találkozni egy héten egyszer, hogy jókat beszélgessünk (angolul) és javuljon a beszédkészségem. Felnőtt vagyok.

TANÍTANÉK ETYEKEN: "Most költöztem Etyekre, balett-oktató vagyok, szeptembertől balett-tanfolyamot indítok gyerekeknek. Várom a jelentkezőket."

KÖLCSÖNÖSSÉG

Nem minden a pénz, szoktuk mondani, de tényleg komolyan gondoljuk? Itt egy lehetőség. Itt kérhetsz és ajánlhatsz fel segítséget másoknak. Mivel lehetőségeink korlátozottak, egyelőre csak könyvek, filmek, más kulturális tárgyak illetve közösségi kulturális eseményekre szóló meghívók megosztására vállalkozunk. Jelentkezz és írj nekünk üzenetet ha hirdetni szeretnél vagy ötleted van.

JELENTKEZÉS›

ADNI JÓ: Néhány régebbi könyvet szívesen elajándékozok. Írj, a könyvek listája a szerkesztőségben.

KAPNI SE ROSSZ: Keresek Poirot DVD –ket.  Akár meg is vásárolom.

TÁNC

Radzsasztáni táncórák kezdő és haladó táncosoknak Ábrahám Judit vezetésével. Virtuális utazás Radzsasztán varázslatos zenei- és mozdulat világába.

Információ: 06 20 521 2069  abrahamjud@freemail.hu

http://www.juditabraham.wordpress.com

A lenti linkre kattintva üzenetet küldhetsz nekünk.

Üzenetedet – legyen az hirdetés, segítségnyújtási ajánlat, segítségkérés, ötletek, javaslatok – közzétesszük ezen a honlapon, így sokak számára látható lesz.

ÜZENET KÜLDÉSE›

ÜZENET›

ÜZENET›